duminică, 1 iunie 2014

1 iunie 2014!!!

Copiii sunt cele mai minunate creații trimise pe pământ pentru a ne face viața mai frumoasă! Inocența din privirile lor, clinchetele cristaline ale vocilor ne dezarmează chiar și în fața celor  mai mari năzbâtii pe care au fost în stare să le facă...
Și ce-ar însemna copilăria dacă nu ar fi presărată cu o mulțime de povești în care personajele principale sunt chiar ei, copiii noștri!

La mulți ani, copii, 1 iunie este ziua voastră!

Mickey Mouse a auzit de sărbătoare și, încă de la primele ore ale dimineții, s-a furișat în grădinița noastră pentru a-i întâmpina pe cei mici cu fel de fel de surprize, toate purtând propria-i amprentă, de neconfundat!


Salutare tuturor, sunt eu, Mickey Mouse! Hei, ați vrea să veniți la cea mai mare petrecere? Atunci, perfect, poftiți!


A, era să uit, înainte să înceapă distracția, vă spun un secret: invitatul meu special de astăzi este nimeni altul decât clownul Buratino!!! Haideți să-l strigăm împreună: Buratino !!!

Dar clownul nostru se pare că are o problemă: nici nu-i vine să creadă că are în față atâția șoricei... Mickey, Mickey, nici tu nu te lași mai prejos când vine vorba de magie!


Efervescent și colorat ca întotdeauna, Buratino a încins atmosfera și le-a oferit copiilor un spectacol pe cinste din care nu au lipsit numerele de magie, jocuri, muzică, dans și multe baloane!


Iar Mickey Mouse, mereu pus pe șotii și-a intrat cu adevărat in rol...


Obosiți de atâta dans și joacă, după o zi întreagă de distracție, ne luăm rămas bun de la Mickey Mouse și chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă și nu ne-a lăsat să ne desfășurăm în aer liber, ne-am simțit cu toții minunat la SUPER PETRECEREA DE 1 IUNIE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu