miercuri, 28 mai 2014

Learn with Music!

În fiecare luni după-amiază, cortina se ridică și micii actori abia așteaptă să pătrundă în minunata lume a muzicii alături de Iris, îndrumătoarea lor la cursul Learn With Music 
Programul Învățăm Limba Engleză prin Muzică a fost adus special pentru copii tocmai de peste ocean, iar Iris ne încântă de fiecare dată cu ceva nou și îmbină surprinzător de plăcut diverse activități, precum cântece, jocuri vocale, audiții muzicale, cunoașterea instrumentelor muzicale, cu ceea ce le place cel mai mult celor mici - multă mișcare!

Am început cu eșarfe viu colorate de dans... să vedem cine are mai multă energie!!?


Ne liniștim puțin și pe scena grădiniței încep să prindă viață, pe rând, tot felul de instrumente care-i plimbă pe copii pe un traseu fantastic de sunete și culori, ritm, joacă și mișcare: bețe de ritmică, clopoței de mână, bandă elastică de grup, oul zornăitor, tobe, triunghiul muzical...


Iris aduce în grădinița noastră multă culoare și voie bună prin acest spectacol de muzică, jocuri și scurte povestioare, iar copiii își educă urechea muzicală, dobândesc simțul ritmului și al mișcării pe muzică și învață limba engleză cântând!

Dar dincolo de puterea muzicii, beneficiile Learn With Music mi s-au părut surpinzătoare mai ales la cei mai mici dintre cei mici. Copiii au învățat să coopereze unii cu ceilalți, să socializeze, să fie mai prietenoși și chiar să împartă jucăriile, așa cum au vazut că le împarte Iris instrumentele!

So, let's Learn with Music!

2 comentarii:

  1. Va multumesc!Si pentru mine este o placere sa vin la voi in gradinita.
    La grupa mare este o provocare in a-i captiva pe copii, pentru ca sunt foarte inteligenti si deja fac si stiu o multime de lucruri.
    Si copiii micuti sunt foarte isteti si pe masura ce reusesc sa cante si sa reproduca tot mai exact melodiile si ritmurile pe care pe facem impreuna, sunt mai atenti si mai captivati de muzica, nu doar de instrumente.
    La voi se pune accent si pe latura artistica, iar asta este extraordinar de frumos si de important pentru dezvoltarea copiilor.
    Felicitari indrumatorilor atat de pasionati si creativi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și noi îți mulțumim, Iris, faci lucruri minunate cu copiii și ei adoră Learn With Music!

    RăspundețiȘtergere